ASM-Skills Garden

Athletic Skills Model (ASM): Samen werken aan gezondheid, fitheid en prestaties

Inleiding
Het ASM is een talentontwikkelingsmodel met een wetenschappelijke en praktisch onderbouwde visie op de ontwikkeling van bewegen. Voor valide en minder valide bewegers in de topsport, breedtesport & lifestyle, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst & cultuur. Het landelijke breed gedragen en ondersteunde model is ontwikkeld door René Wormhoudt en Prof. dr. Geert Savelsbergh en is in 2012 gepubliceerd in een Nederlandstalig boek. Meer informatie: www.athleticskillsmodel.nl.


Zij hebben het wetenschappelijk en praktisch onderbouwde Athletic Skills Model (ASM) ontwikkeld, dat op lokaal niveau blijvende oplossingen biedt voor de uitdagingen uit het Nationaal Sportakkoord 2019. Meer informatie op de downloadpagina: https://www.athleticskillsmodel.nl/sportakkoord-2019/
Achtergrond informatie
Jorick Hendriksen heeft de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO Amsterdam) gedaan en heeft de Master diploma in Sport- en Beweeginnovatie. Hij heeft gewerkt als vakleerkracht bewegingsonderwijs (PO) en opleidingsdocent op de ALO Amsterdam. Jorick is nu werkzaam als jeugdtrainer wedstrijdzwemmen en is full time werkzaam bij het Athletic Skills Model als consultant en opleider.

LinkedIn
: www.linkedin.com/in/jorick-hendriksen-b32a5971/


Skills Garden Almere Haven, ruim 4.000 m2 speelplezier voor iedereen!

Inleiding
De Skills Garden Almere Haven is een recent opgeleverd sport- en beweegpark in ontstaan vanuit de visie waar veelzijdig bewegen en aanpassingsvermogen vanuit het Athletic Skills Model (ASM) centraal staan. Kwalitatief bewegen en samenzijn in een parkomgeving; de Skills Garden is dé plek voor de (on)georganiseerde beweger, bewegingsonderwijs, revalidatie, spelende kinderen, sportverenigingen en nog veel meer…. Uitdaging en plezier voor alle doelgroepen!

Achtergrondinformatie

Tommy van den Dungen is werkzaam bij Kragten B.V. als adviseur vitale leefomgeving en Skills Garden.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tommyvddungen/
Martijn Postuma is als projectleider van het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) werkzaam bij de gemeente Almere.
Twitter: https://twitter.com/martijnpostuma