Chris van de Hoef

Menselijke natuur; wat kunnen we willen?

Inleiding
In deze creatieve sessie onderzoeken we wat we kunnen willen als we met een vraagstuk aan de slag gaan. Bijvoorbeeld sport, gezondheid of klimaat. Natuur kan een uitkomst zijn in wat we doen. Letterlijk en figuurlijk. Hier gaan we mee aan de slag.
Neem vooral een eigen vraagstuk mee. Bijvoorbeeld “hoe kan bewegen in stad x worden gestimuleerd?”. Of een andere meer praktische vraag. In de creatieve sessie gaan we onderzoeken hoe natuur/groen hier een uitkomst in/van kan zijn.

Achtergrondinformatie

Wij zijn Natuur voor Elkaar.
Natuur is veelomvattend: van natuurgebied, je eigen tuin, grasvelden tot akkerbouw. En nog zoveel meer! Natuur voor Elkaar gelooft dat iedereen blij wordt van natuur. Daarom zijn wij de beweging die mens & natuur verbindt. We brengen de Overijsselse natuur dagelijks dichterbij en vertellen je wat JIJ kan doen. Want iedereen kan een steentje bijdragen aan deze groene beweging!

Chris van de Hoef is (Landschaps)Ontwerper, conceptontwikkelaar en werkend bij de Provincie Overijssel.
Hier heb ik het atelier voor natuurvragen opgezet. Een plek waar we in creatieve setting samen met vraageigenaren uit de Overijsselse samenleving onderzoeken hoe natuur een uitkomst kan zijn. Mijn persoonlijke drijfveer zit in het verrijken van het blikveld. Blijven leren en ontdekken.

 

Website: www.overijssel.nl  www.natuurvoorelkaar.nl
Linkedin: nl.linkedin.com/in/chrisvdhoef